’t Bergse liedjesatelier

In de workshop ‘t Bergse liedjesatelier draait alles om het creëren van je eigen Bergse liedjestekst. Het is een unieke kans om je creativiteit de vrije loop te laten en een persoonlijk liedje te leren maken.

Heb je een leuk idee voor een liedje en wat begeleiding nodig om dit te vertalen naar een concrete tekst voor een liedje? Op deze avond komt deze vraag, met vele andere vragen, op een leuke en creatieve manier aan bod. Als deelnemer word je begeleid en geïnspireerd om je ideeën om te zetten in concrete liedjesteksten. Je krijgt praktische tips en handvatten voor het schrijven van een liedjestekst. Denk hierbij o.a. aan rijmritme/schema, rijmwoorden, opbouw, muziekkeuze en ’t gebruiken van ‘t  Bergs in ’n liedje…

En… aan het einde van de workshop heb je misschien al een zelfgeschreven Bergs liedje, een tastbaar resultaat van je creativiteit en inzet.

Dus grijp deze kans en laat je inspireren in het ‘t Bergse liedjesatelier!

Voor degene die het Bergse dialect alvast onder de knie willen krijgen… een kleine tip…  zorg dat je de workshop “Stripkesavond” op woensdag 8 november 2023 ook hebt bijgewoond.

Datum:
Woensdag 15 november 2023
(20:00 u – 22:30 u)

Locatie:
Groot Arsenaal

Prijs:
Gratis

Share and Enjoy !

Shares