Op expeditie naar ideeën voor de Bergse Vastenavend: ontdek en ontwikkel je creativiteit.

Op woensdagavond 15 november 2023 staat er een inspirerende avond op de planning:  ‘Op expeditie naar ideeën voor de Bergse Vastenavend’, met niemand minder dan de expert in visuele expressie en creatief duizendpoot Peet Bakx als gastspreker. Deze gerenommeerde grafisch vormgever heeft jarenlange ervaring in betekenisvolle visuele expressie en creativiteit in presentatie van tekst en beeld.

Peet Bakx is niet alleen een expert op het gebied van grafisch ontwerp, maar weet ook als geen ander hoe belangrijk het is om creativiteit tot leven te brengen in de visuele presentatie van ideeën. Zijn ervaring en inzichten zullen deelnemers van de expeditie verrijken en inspireren in hun zoektocht naar creatieve ideeën voor de Bergse Vastenavend. Creativiteit is de drijvende kracht achter de unieke ideeën die de Bergse Vastenavend vormgeven en dat heeft Peet Bakx ook al vele jaren op tal van momenten en manieren tijdens de Vastenavend laten zien.

Tijdens deze expeditie worden deelnemers uitgedaagd in het ontwikkelen van creatieve denkvaardigheden en nieuwe technieken aangeleerd om de verbeelding te prikkelen. Dit is een bijzondere gelegenheid om de creatieve geest aan te wakkeren en ideeën tot leven te brengen. Voor Tusse de Schuifdeure, het Dweilbandfestival, de Dweilavend, of gewoon voor ergens in de kroeg, op het toneel of op straat tijdens de Bergse Vastenavend.

Ben je klaar om je creatieve horizon te verbreden en je ideeën te laten schitteren? Kom dan naar deze bijzondere expeditie naar ideeën voor de Bergse Vastenavend en laat je inspireren door de expert van betekenisvolle visuele expressie en dweil-deskundige, Peet Bakx. Versterk jouw creativiteit voor de Bergse Vastenavend!

Meld je snel aan via deze link

Share and Enjoy !

Shares