Zien we jou op de Vastenavend Akkedemie?

Vanaf vandaag kan je jezelf op het online platform van de Vastenavend Akkedemie inschrijven voor diverse activiteiten.
 
De Vastenavend Akkedemie ondersteunt iedereen die zich wil ontwikkelen of verdiepen in alle facetten die met het Vastenavendfeest te maken hebben. Dit met een divers aanbod aan workshops, trainingen, inspiratiesessies, lezingen, studiereizen, etc. Het aanbod, dat gedurende het jaar wordt uitgebreid, is nu vooral gericht op het ontwerpen en bouwen voor de Vastenavendoptocht. De komende jaren breiden we dit verder uit met muziek en theater.
 
Nick van Huffel, coördinator van de Vastenavend Akkedemie, is blij dat het platform live staat. We praten al een aantal jaren over dit initiatief. Goed dat we nu eindelijk een ’lesprogramma’ voor jong en oud hebben. En mooi dat we bouwers en ontwerpers kunnen gaan inspireren en helpen met onder andere huidige en nieuwe bouwtechnieken.
 
De Stichting Vastenavend is initiatiefnemer van de Vastenavend Akkedemie. Mede door een bijdrage van de Mastboom Brosens Stichting hebben we het platform kunnen realiseren. Nick benadrukt dat het nu over een samenwerkingsverband gaat tussen de Stichting Vastenavend, bouwclubs, onderwijs en het bedrijfsleven. We trekken samen op om de Vastenavend Akkedemie van betekenisvolle activiteiten te voorzien. Met deze verbinding zorgen we ervoor dat we elkaar nog tot in de lengte van jaren kunnen vermaken en verwonderen!

De Vastenaved Akkedemie wordt op vrijdag 7 oktober om 20.11 uur officieel geopend. Aansluitend markeren we deze gebeurtenis met een gezellig schoolbal. Iedereen is welkom! Waar? In het Groot Arsenaal, Rijtuigweg 44.

Nieuwsgierig? Kijk snel rond op deze site! Meer weten? Neem contact met ons op via info@vastenavendakkedemie.nl

Share and Enjoy !

Shares