Terugblik Krabbenfoor 2023

De Vastenavend Akkedemie kijkt met veel plezier terug op de Krabbenfoor, waarbij we ons nieuwe lesprogramma met veel nieuwe activiteiten hebben gepresteerd. Ook waren er demonstraties te zien over het maken van maskers en nieuwe bouwtechnieken.

Activiteitenkalender
Ben je benieuwd naar wat we allemaal op de agenda hebben staan, bekijk dan het activiteitenoverzicht. Daar vind je alle details en informatie die je nodig hebt om je aan te melden voor een leuke en leerzame workshop of inspiratiesessie. Naast bouwproces gerelateerde activiteiten is ons aanbod flink uitgebreid op allerlei andere facetten rondom de Vastenavond!

Twee aanraders: Bezoek Brabantse dag in Heeze en Berrege Betoverd
De eerstvolgende activiteit is een georganiseerd bezoek aan de Brabantse dag in Heeze. We gaan kijken naar de theaterparade, waarbij ernst en humor, werkelijkheid en fantasie elkaar afwisselen en het verleden van het Hertogdom Brabant op een geheel eigentijdse wijze tot leven wordt gebracht. Heb je ook de inspiratiesessie Berrege Betoverd al gezien? Laat je deze avond betoveren en ontdek de belevingsconcepten van de Efteling en hoe je zelf met concept denken aan de slag kunt gaan.

Opening Akkedemies jaar op 1 september 2023
Vergeet je ook niet aan te melden voor 1 september! Dan is de officiële opening van het nieuwe Akkedemie’s schooljaar. Het belooft een gezellige avond te worden met een informatiemarkt om ook kennis te maken met onze samenwerkingspartners, zoals de Berregse Kamer en FabLab Bergen op Zoom. Graag ontmoeten we jou bij een van onze komende activiteiten!

Share and Enjoy !

Shares