Creëer je eigen Bergse liedjestekst tijdens ‘t Bergse liedjesatelier.

Tijdens het ’t Bergse liedjesatelier op woensdagavond 13 december 2023 draait alles om het creëren van je eigen tekst voor een Bergs liedje. Het biedt een unieke gelegenheid om je creativiteit de vrije loop te laten en een persoonlijk liedje te leren maken. Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Roel Soffers, winnaar van de Willem Ivenprijs in 2021 voor het mooiste verhaal in het Brabantse dialect.

Heb je een leuk idee voor een liedje, maar heb je begeleiding nodig om dit om te zetten naar een concrete liedjestekst? Op deze avond krijg je de kans om dit op een leuke en creatieve manier te verkennen. Als deelnemer word je begeleid en geïnspireerd om je ideeën om te zetten in concrete liedjesteksten. Je ontvangt praktische tips en handvatten voor het schrijven van een liedjestekst, zoals rijmritme/schema, rijmwoorden, opbouw, muziekkeuze en het gebruik van het Bergse dialect in een liedje.

Aan het einde van de workshop heb je wellicht al een zelfgeschreven Bergs liedje, een tastbaar resultaat van je creativiteit en inzet. Mis deze kans niet en laat je inspireren in het ’t Bergse liedjesatelier! De workshop is gratis, start om 20.00 uur en vindt plaats in het Groot Arsenaal.  

Meld je snel aan via deze link

Share and Enjoy !

Shares